环维生物

HUANWEI BIOTECH

O le auaunaga maoae o la tatou misiona

Tulaga o Maketi mo Vitamini B12 (Cyanocobalamin)

Maketi Trend moVitamini B12 (Cyanocobalamin)

I le aluga o tausaga, o le soifua maloloina ma le soifua manuia alamanuia ua avea ma tulaga taua o le olaga i le va o tagata faʻatau, ua matua suia ai amioga a tagata faʻatau agai atu i micronutrients masani. Vitamini B12 (Cyanocobalamin) o lo'o maua le ta'uta'ua i le tele o alamanuia fa'aaogaina, e aofia ai mea teuteu, mea'ai fa'aopoopo, mea'ai ma meainu aoga ma isi ona o lona tele-galuega ma fa'aauau pea igoa mama.

O se suʻesuʻega faʻapolofesa suʻesuʻeina o le maketi vitamini B12 (Cyanocobalamin) sa faʻatauaina i le $ 0.293 piliona i le 2021 ma o loʻo faʻamoemoe e ausia le tau o le $ 0.51 piliona i le 2029, i le CAGR (faʻaopoopoga faʻaletausaga fua faatatau) o le 7.2% i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga. mai le 2022 i le 2029.

图表

Fa'amatalaga

Vitamini B12 ose vaitamini taua e solu vai. E fesoasoani muamua i le soifua maloloina o auga o neura, galue o le faiʻai, ma le gaosiga o sela mumu. Vitamini e fesoasoani foi i le fausiaina o ponaivi, mineralization, ma le tuputupu ae. O le le lava o le vitamini B12 e mafua ai faafitauli paleni, leiloa manatua, faigata ona mafaufau ma mafaufau, anemia, ma isi faailoga. Aano o manufasi, fuamoa, samani, ma isi mea'ai susu o mea'ai masani ia. E le gata i lea, o vailaʻau B12 faʻapipiʻiina e pei ole hydroxocobalamin ma cyanocobalamin o loʻo maua ile maketi.

Vitamini ua faʻaaogaina i pisinisi eseese, e aofia ai meaʻai ma meainu, meaʻai manu, tausiga a le tagata lava ia, vailaʻau, ma meaʻai. Vitamini ose mea'ai e iai kaponi e mana'omia mo tino o le tagata ma manu. Faatasi ai ma i latou, o le vaitamini B o loʻo faʻaaogaina i le tele o meaʻai ma meainu, e tele sona sao i le puipuia o faʻamaʻi, ma o se taʻavale tele o le tuputupu aʻe o le vitamini B12 (Cyanocobalamin).

 


Taimi meli: Sep-26-2023

Tuu lau Feau: